Ingrediente;
2-3 pulpe de pui ,
50 gr.unt ,
1 paharel de lapte,
2linguri faina,
1 legatura de patrunjel verde,
1 varf de lingurita de sare,
1 morcov ,
1 ceapa si condimente daca vreti sa mai adaugati.

Se pun pulpele taiate pe din doua  la fiert impreuna cu patrunjeleul tocat marunt,ceapa si morcovul.
Cand sunt gata fierte, se pune in alta craticioara untul la incins si apoi se pune cu lingura incet faina
si amestecati bine (pt. a nu se face cocoloase)eu amestec cu un tel,iar cand se ingroasa stinge-ti cu
putin lapte pana se face ca o crema iar apoi pune-ti din zeama de la pulpe putin cate putin si amestecati
pana se omogenizeaza si se da intr-un clocot.
Pulpele le pute-ti cali putin in unt iar apoi sa le bagati in ciulama.

Se serveste fierbinte cu mamaliguta
          Pofta Buna la BUN DE TOT!!!

Reteta primita de la NICOLETA