Retete Culinare Extraordinar de Bune
17 Apr
CIUPERCI CU MARAR
Ingrediente:
1/2 Kg ciuperci, 100 ml untdelemn, o lingurita cu virf marar taiat marunt, o
ceapa, 1/4 suc de rosii, piper, sare.
Mod de preparare:
Ceapa taiata marunt se caleste in tot untdelemnul, 4-5 minute, cu o jumatate
lingurita cu sare, la foc mic, pina cind scade apa ce o lasa si devine lucioasa,
se adauga apoi ciupercile, sucul de rosii si un virf de cutit piper, lasindu-le
sa fiarba la foc mic, acoperite, 30-40 minute si adaugind putina apa pina ce se
moaie. Cind ciupercile sint fierte, sosul scazut numai cit sa le cuprinda si
untdelemnul la suprafata, se adauga mararul si se sareaza dupa gust si,
facultativ, se pun citeva picaturi de zeama lamiie. Se servesc reci, ca fel
intii.
Cele mai Populare Retete
|
Retete Similare |
Alimente Aluaturi Antreu Aperitive Ardei Baclava Bauturi si Coktails Bezele Biscuiti Bomboane Bors Brinza Budinci Cafea Caltabos Carne de Curcan Carne de Miel Carne de Porc Carne de Pui Carne de Vita Cartofi Cascaval Ceai Chec Chiftele Ciocolata Ciorba Ciorbe si Supe Ciulama Ciuperci Clatite si Gogosi Coltunasi Compot Compoturi Conopida Conserve Craciun Creme Desert Dovlecei Dulceata Dulciuri Diverse Escalop Fasole Frigarui Friptura Frisca Galuste Garnituri Gemuri si Dulceturi Ghiveci Inghetata Jumari Lactate Legume Lichior Macaroane Mancare Chinezeasca Mancaruri Muraturi Musaca Muschi Ochiuri Omleta Orez Papanasi Pasta Paste Perisoare Peste Piftie Pizza Plachie Placinta Placinte Prajitura Prajituri Preparate Pricomigdale Pui Rasol Rata Retete Retete Diverse cu Carne Rosii Rulada Salam Salata Salate Sfaturi Sirop Snitel Soia Sosuri Spaghete Spanac Spuma Strudel Suc Sufleu Supa Taitei Telina Tocana Tort Torturi si Tarte Varza Vin Vinete Vrabioara Zacusca Zarzavat