CREMVURSTI CU MAIONEZA

Ingrediente:

__________________________________________________________________

150 g maioneza, 3 perechi de cremvursti, 2 linguri vin, tarhon.
__________________________________________________________________

Mod de preparare:

__________________________________________________________________

Maioneza cu mustar, sare si zeama de lamiie, ca sa fie putin mai
picanta, se subtiaza cu vinul, si se aromeaza cu tarhonul.Cremvurstii
se introduc in apa clocotita (cit sa-i cuprinda) si fara sa mai de apa
in clocot se lasa 5-6 minute numai sa se infierbinte.Se servesc imediat
fierbinti (fara apa) in vas de portelan sau Jena, acoperiti ca sa nu se
raceasca.Sosul se serveste din sosiera.Maioneza se poate inlocui cu sos
olandez, sos remulad etc.Cremvurstii se pot servi cu mustar simplu sau
cu hrean ras, proaspat, simplu sau asezonat cu sare, otet sau zeama de
lamiie, putin untdelemn sau smintina si o lingurita de zahar.
__________________________________________________________________