TARTINE CU CIUPERCI

Ingrediente:

__________________________________________________________________

150 mg unt, 50 g cascaval sau parmezan, 250 g ciuperci, oceapa de
marime mijlocie, 2 linguri untdelemn, o foaie dafin, 2 linnguri zeama
de lamiie, vin sau otet, un virf de cutit piper, marar, patrunjel,
sare.
__________________________________________________________________

Mod de preparare:

__________________________________________________________________

Ciupercile bine spalate se atie marunt sau se trec prin masina de
tocat.Ceapa taiata marunt se caleste un minut in untdelemn, apoi se
adauga ciupercile, foaia de dafin,zeama de lamiie sau 50 ml vin sau o
lingura de otet, piper, o lingurita de sare.Se lasa la foc mic
acoperite, sa fiarba cca 30 minute, ca sa scada toata apa ce o lasa si
sa se moaie.Cind se iau de pe foc, se adauga frunze de marar si
patrunjel taiate marunt.Dupa ce se racesc, se amesteca cu untul frecat
(sa fie moale).Pasta se sareaza si cu ea se ung tartinele;deasupra se
rade cascaval sau parmezan (direct peste tartine).
__________________________________________________________________